måndag 16 november 2009

Skamligt

Såg ett inslag på TV som handlade om de trevliga Vellingeborna som uttryckte sin ilska över att det skulle komma 30 föräldralösa barn och bo på ett vandrarhem i kommunen. De åsikter som dessa människor uttryckte gjorde mig arg, ledsen, förbannad, mållös och jag förlorade en stund tron på männskligheten.

Speciellt en kvinna som sa att i dessa länder som barnen kommer från löser man konflikter med att skjuta varandra... Men snälla lilla Lena eller Ann-Marie eller vad du nu kan heta, tror du på fullaste allvar att dessa barn lämnat sina föräldrar frivilligt och med risk för sitt liv tagit sig till Sverige (som de med största sannolikhet inte ens vet var det ligger) för att skjuta andra människor om de blir upprörda? Det är barn vi pratar om. Barn som flytt för sina liv för att överleva.

Jag hoppas verkligen att det finns många människor i Vellinge som INTE är lika inskränkta och idiotiska som dessa som samlats. Att ni som är goda ställer er upp och säger att detta är inte acceptabelt. Att ni visar lite medmänsklighet och kärlek.

1 kommentar:

  1. Kan inget annat än att hålla med. Man skäms för att det finns så idiotiska människor i detta landet.

    SvaraRadera