söndag 6 april 2014

Födelsedagshelg

I fredags blev jag ytterligare ett år äldre och det blir bara bättre och bättre enligt mig. Visst, kroppen gör lite ondare, håret är lite gråare och rynkorna lite fler. Men det är ändå rätt skönt. Att bli äldre.

Peter Pan och jag gick efter jobbet till Bistro Stråket som ligger på Råsundavägen. Vi har väl åkt förbi där ungefär en miljon gånger men aldrig gått dit. Nu var det dags. Och vilken otroligt glad överraskning det blev. 
Servicen var mycket bra, vänlig men väldigt kunnig, maten var mycket god och hela stället var mysigt och hemtrevligt. Bra bistrokänsla som jag gärna, gärna upplever igen. Kan verkligen rekommenderas för dig som vill äta gott i Råsundatrakten. 

Igår lördag åkte vi ut till Vaxholm för att checka in på hotellet. Vår årliga helg i skärgården blev flyttad från den vanliga februarimånaden till april. Ett bra val visade det sig. Solen visade sig från sin bästa sida och vi hade bokat in ett rum med balkong. Där satt vi i många timmar och bara gottade oss. 
På eftermiddagen så kom A & H och gjorde oss sällskap på balkongen. De hade också valt att ta en helg i skärgården tillsammans med oss. På kvällen åt vi en god tre rätters meny i restaurangen.



Efter frulle i samma restaurang tog vi en promenad i vackra Vaxholm. Vädret var inte riktigt lika fint men vad gjorde väl det när vi hade världens finaste sällskap.

Vi packade ihop och drog sedan mot vännerna M & Å som bor på vägen in till stan. Det är också en tradition att vi fikar hemma hos dem på vägen ut eller vägen hem. Och traditioner är till för att följas.

Helgen har avslutats med att jag pluggat någon timme, gjort 8 matlådor till veckan som kommer och ett träningspass på Friskis & Svettis. Mycket nöjd med alla de avslutande aktiviteterna och helgen som helhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar