söndag 10 november 2013

En helg i november

Vilken helg vi har haft det. Massor med roliga saker.

I fredags var det stadsvandring på Söder med bästa C som guide. Han guidar då och då och finns det plats så vill jag gå med. Man lär sig alltid något nytt och en ny väg som han tar. Den här gången var det turen Ond bråd död som vi gick med på. Du skulle bara vet hur mycket hemskheter som hänt just i november.

Och efter turen var över så gick vi alla, nästan i alla fall, till Söderkällaren för att hänga lite mer. Det är kul för det är människor som man kanske aldrig har träffat innan eller så är det några som man stött på på en annan vandring.

Igår lördag firade vi Fars dag, och ja, jag vet att det inte var Fars dag igår men det blev så. Vi hängde i skogen hos mamma och pappa hela dagen och så klart hann vi med att spela kort, käka mat, trycka i oss lite tårta och sova en stund i soffan. Och så träffade vi Farmor en stund.

Idag har jag jobbat en stund på förmiddagen men på eftermiddagen gick vi på bio och såg filmen Jobs. Den handlar så klart om Steve Jobs och Apple. Intressant att se den och den var helt okej. Vet inte hur mycket som var sant eller så men det var spännande att få följa med på en resa från garaget till Palo Alto och iPoden. Jag har faktiskt varit i huset bredvid där Steve bodde 1997. Coolt så här efteråt.

Kvällen avslutade vi med att gå och käka på Rolfs Kök. Där är det alltid fullsatt och härligt stimmigt. Servicen var superbra, proffsig och uppmärksam. Precis som det ska vara. Andra ställen borde gå på studiebesök där. Maten var som alltid god. Ett säkert kort om man vill gå ut och käka i stan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar