torsdag 15 september 2011

Socialiserat

Den här veckan har varit social. Hittills i alla fall.

I måndags fick jag den stora äran att hänga lite med Gerri & Martin. Och så kom Martina, Martins blivande hustru, med på ett litet hörn också. Vi var först hemma hos Martin och käkade lite gott tilltugg och sedan bar det av till en av mina favvokrogar, Oljebaren. Vilken trevlig kväll vi hade!

Gerri & Martin

Fantastiskt snygga stolar hemma hos Martin & Martina

I tisdags hängde jag med mina favvokollegor Madeleine & Lena. Inga kort dock men vi hade väldans trevligt på Restaurang Andalucia. Det började regna på kvällen så min Peter kom och hämtade mig med bilen. Cykeln tog vi där bak, tur att vi har ett cykelställ.

I onsdags fick jag den stora äran att träffa en annan favvokollega, Calle. Vi satt mitt emot varandra på Vattenfall under 8 månader och trivdes bra med det. Som tradition har vi numera att Calle fixar fribiljetter till ngn musikal och så får jag följa med. Genialt tycker jag!

Calle på Vapiano innan föreställningen

Musikalen för året var Spamalot med bla Johan Glans, Adde Malmberg, Henrik Hjelt, Henrik Dorsin. Jag gillar Monty Python's, mycket, så det var en musikal i min smak. Visst, allt var inte jättebra, men det fanns vissa avsnitt som sätter sig i min hjärna. Jag kan bara säga blodtörstig kanin, mimare och könst... Jag gillade den och kan rekommendera att du ser den om du gillar brittisk, lite utflippad humor. Sitt bara inte på plats B1... Då kan de sluta illa.

Idag torsdag, tänker jag bara vara hemma och njuta av lite gott kaffe, en bra bok och känslan av att det snart är helg. Inte göra mycket alls. 'cause I am worth it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar