lördag 4 februari 2012

Veckan

Veckan som gått har varit full fart framåt. En hel del på jobbet och på kvällskvisten.

Två basketmatcher i Solnahallen, båda med vinst för bästa Solna Vikings. Gillar verkligen basket, det är fartfyllt, spännande, lagom långt att ta sig till hallen och inga huliganer så långt ögat når.

Hängde en kväll med Tommy för att få lite uppdatering på vad som händer i hans liv. Vi käkade på Vapiano och fortsatte sedan till Freys hotell. Trevligt.

Idag har jag varit hos Sofia på Hudvårdshörnan för att få lite välbehövlig fuktinjektion i ansiktet. När det är minus femton så vill inte mitt ansikte vara med riktigt. Blir torr som fnöske och saknar solen mer än vanligt.

Tog en promenad i Sumpans centrum och hittade ett par supersnygga armband och en lila halsduk på Stadsmissionen. Som hittat. Tittade in på Mumma också och hittade några små saker med 70 procents rabatt. Nu är presentlagret påfyllt.

Nu är det Melodifestivalen på TV och det är intressant... Vi skulle egentligen vara på middag ikväll men sjuka barn satte stopp för det. Ligger därför i soffan hemma och förundras över klädstilar, konstiga låtar och artister. Spänningen är oliiiidlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar