tisdag 23 december 2014

Lilla julafton med gymnasiegänget

En trevlig tradition som vi gymnasievänner påbörjade för sisådär 20 år sedan är att ha en lilla julafton tillsammans. Allt började med att N inte fick så många julklappar och det ville vi råda bot på. Alla vill väl ha massor med julklappar! Under åren har det blivit mängder med trevliga tillställningar och mängder med klappar.

100 spänn per person och sedan kan man köpa så många klappar man vill. Allt laddas i en hög på bordet och sedan låter vi tärningen avgöra hur många klappar som varje person får. Har du tur får du en liten hög, har du otur så blir det inte så många. 

Jag tror att i år var det ovanligt många klappar så det var en riktig fröjd att slå tärning och hoppas att turen var med mig.

Några glada julfirare.
Fotograf: M.E.

Många paket var det
Det här finfina klapparna fick vi med oss hem. Allt från Yatzy och muffinsformar till tjusiga näsdukar. Precis allt som jag hade önskat mig.

Tack vänner för att ni finns och vi ser fram emot nästa års paketlek. Självklart saknade vi vår sista kumpan N men vi hoppas på att du är med nästa år igen. Och ett stort grattis till M-L som snart fyller år och som vi passade på att fira i samband med julfirandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar