söndag 15 februari 2015

Fika och pulkaåkning

Gårdagen tillbringade vi i Uppsala tillsammans med familjen. Födelsedagssäsongen sätter nu igång med att det är olika personer som fyller år varje månad ett tag nu på våren. 

Innan det blev dags med kalas så hann Peter och jag ta en fika på Bageri Brantingstorg. Annars brukar vi alltid fika på Fågelsången men nu testade vi ett nytt ställe. En glad överraskning och vad poppis det var! Kön ringlade sig lång utanför dörren och "alla" köpte semlor eller Alla Hjärtans-bakelser.  Bageriet får ett gott betyg då de hade ett stort utbud, trevlig personal och dessutom bra priser. Vi kommer att komma tillbaka.

Sen var det dags för att åka till Syster med familj för att fira E som fyllde 5 år i veckan som gick. Vi var ute och åkte pulka i stora och små backar och det var rätt kul. MEN jag är inte en vinterperson,jag gillar värmen så mycket mer.

Kvällen avslutade vi med att titta på Mello och käka chips. Låtarna var väl inte så himla bra men vad gör väl det när man har sällskap av två mycket entusiastiska tjejer som diggade. Bästa låten var Åkarp... Tyvärr kunde man inte rösta på den.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar