tisdag 23 augusti 2016

Weeping Willows på Mosebacke

Så var det dags för konsert nummer två av tre med Weeling Willows och denna gång var på det Mosebacke. Varje år (i stort sätt) i augusti så är det konsert där med Weeping Willows och i år är de så poppis att de kör två konserter. Bägge är utsålda så det måste vara hur kul som helst för dem!

Den här gången var jag där tillsammans med vännerna B, M och A. Vi stod längst fram vid staketet så klart för att se ordentligt och vara så nära som möjligt.

Även denna gång var Linnea Henriksson med som gästartist och på de här konserterna är det dessutom en hemlig gäst som är med. Vi stod och gissade vem det kunde vara men vi hade alla fel. Det var Doug Seager som kom och gästade gruppen och det var verkligen härligt att se honom. Vilken faistorntastisk kille och vilken fantastisk historia som han har. Han är väl värd den framgång som han har. 

Bandet var i högform och det hela blev en fantastisk kväll. Mörkret la sig över Mosebacke och allt blev helt magiskt. Som vanligt slutade de med Broken Promise Land och vi gick alla därifrån med ett leende på läpparna.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar