lördag 1 januari 2011

Lite mer om hemresan

Efter att ha njutit ordentligt av sommar och sol och värme begav vi oss av hemåt, via New York och London. Resan skulle ta sisådär 18 timmar, men det tog nästan 150 timmar. Inget som vi planerade direkt.

Allt började med att vårt flyg från New York var sent. Detta tack vare att personalen på planet som kom från London var sena till jobbet. Istället för att komma i god tid som man bör göra kom de 10 minuter innan planet skulle lyfta. Detta innebar att man vart väldigt sen iväg och påverkade vår avgång på ett negativt sätt.

Personalen på American Airlines har inte gått i någon charmskola och har visst missat det där med att jobba i ett serviceyrke. Att de ska vara där för kunden och inte tvärtom.

När vi väl kom till London missade vi vårt anslutande plan till Stockholm och iom att detta började Den Stora Jakten På Hembiljetten. Att det skulle ta oss ända till onsdagen innan vi var hemma kunde vi nog inte ens tänka oss men det gjorde det.

Några väl valda bilder från London.


Som du kan se är det ENORMT mycket snö i London och detta påverkade alla flyg, tåg och bussar enormt. Heathrow var stängt i stort sett från fredag em till onsdag. Det var tusentals plan som blev inställda.


Frälsis valde att ställa upp sin vagn utanför terminal 3 för oss strandsatta.


Värmetält där man kunde värma sig och sova lite.

Många. många människor var påverkade av att flygen ställdes in.


För att komma in i Terminalen måste du bevisa att du hade ett plan ta.


Snyggt och prydligt.


På dessa sköna madrasser kunde man sova om man inte fick tag på ngt hotellrum.

Nästan som ett femstjärnigt hotell...

Sammanfattningsvis, åk INTE American Airlines eller British Airways om du vill komma ngnstanns eller kanske få lite hjälp. Det är inte deras starkaste gren.

TACK SAS för att ni tog oss hem! Jag ska aldrig mer klaga på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar