söndag 17 januari 2016

Brunchdags

Så var det dags för årets premiär på Asplunds och deras goda brunch. Vi har varit där ett antal gånger och maten är som alltid god och vällagad. Det finns lagom mycket att välja på och den här gången var det mer vegetariskt/icke-rött kött på borden så jag njöt lite extra.

Vi brukar gå dit till klockan 2 när det är dags för andra sittningen men den här gången missade vi det och kom mittemellan. Det betydde att det var fullt med ungar som sprang runt och levde rövare. Jag är ledsen men jag har så svårt för det. Tidigare har barnfamiljerna suttit på nedervåningen och det har varit skönt med lite vuxenyta där upp, Tyvärr inte den här gången.

Det kom dessutom en H U N D med in på restaurangen som ägarinnan envisades med att släpa runt överallt. Hunden gillade helt klart inte att vara där så han skällde som tok från och till. Det gjorde ju inte att ljudnivån blev lägre direkt. Jag har väldigt svårt med att man ska släpa med hunden överallt, speciellt där det finns mat och där det rör sig människor som är allergiska.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar