onsdag 6 januari 2016

Sista dagen av stillhet

Idag är S I S T A lediga dagen på det här jullovet. Det har varit skönt och långt. Men det tog slut alldeles, alldeles för fort. Som vanligt.

Idag började vi dagen på Hotell Quality Friends för att äta en lång och trivsam frukost. Under julen har de frukost för 95 kronor och det vill vi inte missa. Förra gången vi var där sov vi över och det var massor med folk. Den här gången inte så många alls, vilket var väldigt skönt. Vi hade med oss tidningar och satt där i flera timmar. Skön start på dagen.
Bara för att jag ska kolla ihåg det själv, det var -12.5 grad när vi gick dit på morgonen. Det var kallt.

Efter frullen gled vi in i MoS och det var lugnt och skönt där. Bara strövade runt och så kollade vi på vad som visades på bio. Till min stora lycka visades filen Carol så vi gled in och såg den. En mycket bra film. När vi sedan kom ut från bion var det M A S S O R med folk och vi fick båda lite panik. Vi drog därifrån så fort vi bara kunde.

Bättre att hänga hemma och under eftermiddagen har vi lagt klart julpusslet. Alltid ett nytt hajpussel så klart. Älskar dessa pussel. Detta år blev det ett sjukhus och 1000 bitar. Alldeles lagom många bitar för mitt tålamod.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar