måndag 27 februari 2017

Brunchdags

I lördags så tog Peter Pan och jag en spontan brunch på Asplunds, som vi tycker så mycket om men som vi inte har varit på på ett tag av massor med olika anledningar. Men nu var det dags och gissa om vi blev förvånade när det var M A S S O R med folk där! Jättekul för dem, då det var lite glest tidigare men det verkar ha tagit fart nu. Roligt och det är de så värda!

Som vanligt var maten och personalen fantastiska. Det är inte tusen grejer att välja på men det är ta mig tusan bra grejer det som finns. Olika sallader, bröd, skinkor, pannkakor, soppa, efterrätter. Allt du kan behöva och önska för en bra brunch. När vi kom var det tokfullt men vi lyckades få det sista bordet tack vare att ett sällskap inte dök upp.

Peter uttryckte sin beundran för deras hamburgare som de haft tidigare på menyn men som nu är borta. Efter lite glatt samspråkande med kocken så lovade han att den skulle komma tillbaka på menyn vecka 10. Det kallar jag service och att lyssna på sina kunder. Fantastiskt!

Efter att ha ätit massor och bara njutit av den vackra miljön behövde inte jag äta mer resten av den dagen. Och vi kommer att komma tillbaka så klart.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar