söndag 4 oktober 2009

Helgen har gått snabbt

Vad denna helg har snurrat på snabbt! Igår var det först bio, vi såg Flickan som lekte med elden, kanelbullebak & sedan PrimaDONNOR på Börsen. Vi hann inte ens med att andas kändes det som. Vilket är okej för mig som kan "slappa" imorgon, värre för Peter.

Idag har vi hunnit med en sväng till Fullerö Handel som är en affär som har allt inom inredning. Det är roligt att strosa runt och få lite idéer. Jag köpte en julklapp till farmor (svårast i vanliga fall...) & en liten skylt att hänga på vår ytterdörr.

Efter det var det dags att åka till Anna, Lasse & Lovisa för att fira Lovisas födelsedag lite i efterskott. Dock var det tilltänkta födelsedagsbarnet inte på sitt bästa humör utan upprepade ordet "NEJ" mest hela tiden. Hon smälte dock lite på slutet när hon fått lite Teletubbies och grönsaker i plast.

På vägen hem hann vi förbi IKEA i Uppsala och fyndade en lampa som nu sprider sitt vackra sken i hörnet. Och så lite värmeljus...

Och sedan spontanbesökte vi Janne, Therese & Viggo i Upplands Väsby. Vi körde ju ändå förbi! Alldeles för lite spontanbesök i denna stad tycker jag! Det var kul att träffa dem en snabbis.

Nu ska jag försöka planera inför nästa vecka; mat, möten, jobbsökning... Och kika på ett avsnitt av Project Runway.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar