söndag 25 augusti 2013

Utflykt till Grinda

Igår tog J och jag båten till ön Grinda, som ligger ungefär 1,5 timme bort. Jag har lite skräck över att åka skärgårdsbåt då mina tidigare upplevelser av att ta mig ut i skärgården är... sådär. Tokmycket folk och man vet inte om man kommer med båten eller inte. Och kommer man med så finns chansen att jag får sitta på golvet, bredvid toan hela vägen till stan.

Men igår var det F A N T A S T I S K T. Inte alls många med på båten och inte alls många på själva ön. Det var lite paradiset över det hela. Så from nu kommer jag enbart åka ut i skärgården i slutet av augusti, eller möjligen i början av juni. Inte annars.

Vi började med att sätta oss på Bakfickan och käka lunch. Maten var kanske inte någon kulinarisk högtid men utsikten var desto bättre. Vackert och stilla. Och vädret, vädret var toppen.

Bästa J

Sen gick vi norrut på ön för att sola och slappa lite på klipporna. Det var lugnt även här. Och jag som kan sova varsomhelst, tog en tupplur på klipporna. Även här var utsikten helt okej.

Vi tog båten in till stan igen och gick bort till Mälarpaviljongen. Det var inte så mycket folk och vi fick en bra spot på en av pontonerna och kikade på solnedgången och förundrades över hur vacker vår stad är. Och hur glada vi är för att vi får bo här. Utsikten var fin (du fattar temat nu, va?)

Det var ganska kallt (15 grader) så jag fick svepa in mig i två filtar. Men vad gjorde väl det. Dagen var helt perfekt och vi kände oss väldigt nöjda med den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar