torsdag 6 mars 2014

Böcker, kompisar från förr och Black Jack

I måndags träffades sju gada kollegor på OLeary's i Kista Centrum. Vi gillar att träffas och huvudpersonen var T som var på besök från Götet. Vi hann tjattra en massa om ditt och datt. Vissa är kvar på korvfabriken, vissa har gått vidare mot andra saker. 

I tisdags var det kväll med jobbet. Min avdelning som är på ungefär 80 pers, umgicks på Casino Cosmopol inne i stan. Vi fick testa på att spela olika saker och jag var himlans bra på Black Jack upptäckte jag. Bäst att hålla sig borta från det. Vi käkade mat tillsammans och sen bröt de flesta upp. Jag och några hängde kvar en stund och snackade bort kvällen.

Igår hade Bokklubben träff på Vapiano. En ny medlem hade vi, och en medlem som inte kunde delta. Vi käkade pasta, pizza och risotto och tyckte att vi hade det himla trevligt. Och att det var lyxigt att vi har så bra vänner. Vi passade på att boka in en ny träff innan mars månad tar slut.

Idag efter jobbet har vi städat, lagat en duschslang som inte vill längre (så himla svårt att tvätta håret som det har varit ett tag) och nu ska jag göra en Melodifestivalstävling till helgen. Borde kanske packa också men det sparar jag till imorgon tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar