fredag 3 augusti 2012

Gekås i Ullared

Du som känner mig vet att jag tycker att det är kul att åka till Gekås i Ullared. Det är ett... intressant ställe. Det är en salig blandning av människor som rör sig där inne, men alla är ute efter att hitta det där fyndet! 

I år var vi på plats redan vid halv 8 eftersom vi hade hört och läst om skräckrapporterna att det skulle vara tokmycket folk just nu. Dåligt väder i kombination med att det snart är slut av semestern för många kan lätt göra att det blir väldigt, väldigt trångt där inne. 

Men det gick hur bra som helst för oss att ta oss in och trava runt. Erfarna shoppare som vi är så rusade vi in och packade på oss de saker som är i den område som snabbast blir tokfullt, där du har plastpåsar, schampoo och tvättmedel. Så efter 15 minuter hade vi fyllt vagnen med dessa livnödvändiga saker. Sen kan man vara njuta av shoppingen!

Nytt för i år var att barnkläder flyttat en trappa upp och det hade frigjort massor med plats. Det kändes inte lika trångt överallt, det var mer plats mellan sakerna. Mycket bra!

I år höll vi oss ganska bra till listan och det blev bara 3500 kronor som vi handlade för. Det är långt från vårt rekord. Och snabba var vi dessutom, på 3,5 timme var vi klara och då hade vi dessutom hunnit fika.

Det här är resultatet. Inte alls så mycket som vanligt. Du som varit där vet dock att Ullaredskassarna är ganska stora och rymmer mycket...

Ett klart måste. Nu fixar vi ett år till.

Det i år ganska korta kvittot.

En glad nyhet var att nästa år så kommer de att ha ett hotell på plats. Bara några meter från ingången. Kan ju inte bli bättre! Bäst att boka in sig redan nu.

1 kommentar: