söndag 29 juni 2014

Vitvaruhelg

Den här helgen blev inte riktigt vad jag trodde att den skulle bli. Istället för att ta det piano, gå långa promenader och äta god middag, så tillbringades den i olika elektronikaffärer och i köket. Vår kyl/frys pajjade nämligen i torsdags och det skapade en viss aktivitet här hemma. 

Jösses vad man blir handikappad när man är utan möjlighet att kyla maten. Inget smör på mackan, ingen mjölk i teet osv.

Vi letade därför efter det perfekta kylskåpet, både till pris och höjd. Vi hade en mycket begränsat urval att välja på då vi enbart fick plats med ett 174 cm högt kylskåp om vi skulle få in vårt överskåp. Det var dock väldigt poppis att köpa kylskåp just nu så bara att hitta ett ställe som hade detta hemma var inte svårt. Som tur var hittade vi det i Arninge och till och bra pris på Elgiganten. 

Bara att frakta hem och sen... bära upp det för 2 trappor. Inte så bara när man inte är så jättestark. Och sen skulle det ner ett gammalt kylskåp dessutom... inte så bara när man inte är så jättestark. Som tur var hittade vi två snälla grannar som kunde hjälpa oss och vi kunde sladda in på Elgigantens parkering 2 minuter innan de stängde och kunde lämna tillbaka släpet vi fick låna från dem.

Nu står kylskåpet där och är alldeles vitt och fint. Vi ska fylla det med saker och hoppas att vi slipper byta det igen för det var jobbigt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar