fredag 20 februari 2009

Skräckupplevelse

Peter och jag har skrattat år puckona på TV som inte kan köra bil & litar blint på navigatorn. Idag var det vi som var puckon!

Mr Tom sa att vi skulle åka in på en väg för att komma vidare mot Parador nummer 2 MEN det visade sig att denna väg var en kostig där knappt vår lilla Opel Corsa fick plats. Vägen klättrade också upp, upp, upp, upp och ännu mer upp. Skyddsräcken är till för fegisar, sånt använder vi inte i Spanien. Med hjärtat i halsgropen körde vi uppåt och hoppades att vi ej skulle möta en buss eller kanske en traktor, men vi fick möte. Ganska oväntat var det en övnigskörningsbil! Herregud, vad gjorde den stackaren där? Var körskoleläraren självmordsbenägen eller? Vi klarade oss dock och lyckades även komma ner, ner, ner och ner. Inte roligt alls, och nu litar vi inte på Mr Tom mer!

Eftermiddagen har vi tillbringat i den fantastiska lilla staden Tortosa. Vi har käkat Pinchos och druckit lite cava. Vi hade den stora lyckan att bli uppgraderade på Paradoren. Till ett stooort rum och enligt Peter var det för att jag var blond & hade Amigos Paradores kort, ja vad vet jag...

Snart är det dags för middag på slottet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar