lördag 14 februari 2009

Tillbaka i verkligheten

Efter att ha avnjutit en fantastiskt trevlig fredagskväll i Gimo med mina härliga vänner Maria, Ina, Mia, Kristina & Carina är jag tillbaka i verkligheten.

Gimo Herrgård var trevligt & mysigt. Miljön var välbevarad och man hade renoverat med lite stil. Först var det tebuffe med massa gottigt, vi var lite sena men de var snälla och lät det vara kvar så att även vi hann med att smaska i oss massa scones & kakor. Rummen var stora och de såg allihopa lite olika ut. Vi bodde högst upp i ett hus en bit från huvudbyggnaden. Dörrarna ställdes upp och det kändes som om vi var på kollo. Alla sprang in och ut mellan rummen och pladdrade på.




Middagen avnjöts i matsalen, 4-rättersmiddag med gott vin. Trevlig personal och helt okej service. De stackarna i serveringspersonalen var bara 2 stycken och det var säkert 60 pers i matsalen och alla skulle ha 4 rätter och 4 olika vin. De måste ha sprungit många mil denna kväll.
Vi var hela tiden lite sena och kom sist överallt :-) Sist till tebuffen, sist till middagen, sist till kaffet, sist till frukosten. Men det är skönt att vara sist ibland.

Nu är det dock lördag eftermiddag och jag ska sätta igång att jobba. Har hunnit slänga in en tvätt och fixat lite med blommorna. Köpte 30 orkideer i Bangkok som står så vackert runtom i lägenheten. Men de behöver lite omvårdnad då och då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar