söndag 18 januari 2009

Kalas

Ända sedan jag gick på gymnasiet har vi 5, Maria, Marre, Anders, Nettan & jag, hängt ihop. Vi har firat jul, födelsedagar, bröllop och dop tillsammans. Inte att vi alltid har lyckats vara på samma plats, samtidigt men vi har ändå hört ihop.

Vi har alla bott på många ställen; Uppsala, London, Ronneby, Umeå, Mönsterås, Borlänge, Tyskland, Danmark, Helsingborg, Hudiksvall, Oslo, Karlskrona, Almunge, Solna, Nyköping, Bromma... Pojkvänner & flickvänner har kommit, gått & stannat och tiden tickar på. Men vi vet att vi hör ihop.

En trevlig tradition är att alltid fira varandras födelsedagar och skramla ihop till ngt fint som vedebörande önskar sig. Först ut detta år, precis som alla tidigare, är Marre. Hon fyllde 3... jag menar 23 i början av januari och idag var det uppvakting hemma hos henne. Dock var det enbart jag av oss i gänget som kunde medverka men vad gör väl det?

Marre önskade sig en datorryggsäck och har spanat in sådana på Elgiganten, så mycket riktigt, ett presentkort dök upp i det lilla paketet. Nu kan hon köpa sig en sådan med gott samvete och inte längre knyckla ner datorn bland skolböcker, pennor, matlåda och papper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar