lördag 17 januari 2009

Årets första S-aktivitet

Igår, fredag, var det dags för årets första S-aktivitet. Denna gång blev det en hemmamatch i Solnahallen, Solna Vikings mot Jämtland, basket är sporten. Kunde inte riktigt släppa bokstaven B som ni ser. 

Det var tyvärr inte mycket folk alls på läktarna utan vi var bara runt 100 pers som hurrade och hejjade på Solna tjejerna. De klarade sig dock galant! Det blev en jordskredsseger för tjejerna, 95-30. Man kunde inte annat än vara glad för deras skull.

Gillar verkligen basket, det går snabbt, det är fullt ös, det är bra musik i högtalarna, glad publik, inga hulliganer så långt ögat kan nå och så verkar spelarna alltid ha så roligt. Det är hela tiden att man peppar varandra, man hurrar och man är positiva. Det gillar jag! 

Min favvotjej i Solna Vikings, Christy Bacon, var med. Hon är så himla cool! Hennes överarmar slår de flesta killars och som tjej vet jag hur svårt det är att få en tillstymmelse till muskler, men Christy... hon har det! Undrar hur många timmars träning som ligger bakom dem, måste vara tusentals. 

Efter den stora segern gick vi hem till Peter & mig och åt en sen middag med tillhörande efterrätt. Självklart firade vi natten lång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar