söndag 9 augusti 2015

Hotellweekend hemma, fast ändå borta

Den här helgen valde vi att testa på att bo på hotell hemma i Solna. Närmare bestämt på Quality Hotel Friends som ligger vid Friendsarena, mao typ 15 minuters promenix hemifrån. Låter det konstigt? Ja, lite kanske men jag tycker att det var ett genialiskt drag. 

Hotellet är stort, nybyggt och denna helg var det full fart. Vi hade sådan tur att vi blev uppgraderade till våning 24 som gav en vidunderlig utsikt över Solna, Kista & Sollentuna. Vi gillade att bara sitta där i fönstret och kika ut. Vackert!

På hotellet fanns det några saker som jag inte har stött på så många gånger tidigare när jag bott på hotell. De hade en hoppborg, stooor studsmatta, mjukglassmaskin och popcornmaskin! Helt suveränt för stora och små. 

Frukosten var stor och hade det mesta. Visste det var lite skolmatsal över det hela men det blir det nog med automatik när massor av människor ska utfodras under en kort tid. 

Överlag så var hotellet snyggt inrett och jag tycker att de har lyckats bra med bra materialval och snygga möbler. Här har verkligen Scandic något att lära sig... 

Strax innan klockan tolv checkade vi ut och strosade hemåt. Det är rätt skönt att bo borta, fast ändå nära hemma.

Hela hotellet har stora och små runda fönster. Vi fick ett stort fönster.

Vår utsikt

Här kan man hoppa, upp och ner

Vi drog inte för gardinerna i natt för det som utspelade sig utanför fönstret var alltför vackert för att stängas ute

På morgonen, innan frullen, gick vi till gymmet som fanns på hotellet. Det var ett bra gym med allt som du kunde önska dig. Gillade det!

Som sagt, hoppborg är roligt!

Mums, del 1

Mums, del 2

Här och där stod det stora buketter med vackra blomsterarrangemang. Me like!

Hela hotellet har en prickig fasad där varje prick är ett fönster.
Många fönster är det...

2 kommentarer:

  1. Hej Grannar,

    Vilket fint inlägg! Vad härligt att höra att ni trivdes så bra. Ni är varmt välkomna att besöka oss snart igen.

    Mvh Quality Hotel Friends

    SvaraRadera
  2. Ja det var verkligen ett bra hotell! Vi kommer att rekommendera det till alla våra vänner som är på besök i Stockholm.

    SvaraRadera